Vezérlés és riasztás küldés telefonra (GSM)

Vezérlés és riasztás küldés telefonra (GSM)
ontaktus vezérelt GSM telefonhívó, ingyenes hívással vezérelhető relé kimenettel, hőmérsékletriasztás és termosztát funkciókkal. Bemeneti kontaktus hatására riasztási hívást és SMS-t küld akár 4 telefonszámra.
A relé kimenete vezérelhető 4 telefonszámról hívószám azonosítással bármikor, illetve másik 4 telefonszámról csak alkalmilag, egy beállítható dátumig. Az alkalmi vezérlés dátuma SMS-ben is könnyedén módosítható, így pl. az AIRBNB elektronikus ajtókulcs megadható és törölhető. Hívószám azonosítás nélküli beállításban korlátlan felhasználó vezérelheti a kimeneti relét.
A készüléken lévő hőmérő a környezeti hőmérsékletet +/-2°C pontossággal képes megmérni, ami SMS-ben lekérdezhető. Beállítható a hőmérsékletriasztási küszöb érték (alsó és felső, vagy mindkettő) amire riasztási hívást, SMS-t küld és akár a kimeneti relét is vezérli, mint egy termosztát, ami a hő visszaállásakor kikapcsol.

A riasztókhoz való csatlakoztatás érdekében, az egység rendelkezik alacsony tápfeszültség riasztással 11V alatt és automatikus lekapcsolással 10.2V alatt az akku mélykisülés elleni védelmében. A rendelkezésre állás visszajelzéséhez életjelküldés beállítható illetve a SIM kártya egyenleg infót automatikusan továbbítja.
Bruttó ár: 29 972 Ft (nettó: 23 600 Ft)
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
- Hívás és SMS kontaktus hatására
- Hőmérsékletriasztás alsó/felső küszöbbel és relé vezérléssel
- Kapuvezérlés ingyenes hívással állandó és beállítható átmeneti jogosultsággal pl. AIRBNB lakás elektronikus kulcsa
- Tápfeszültség monitor és akku védelem
- Egyenleginfó továbbítás SMS-ben
- Életjel küldése
Adatok
Cikkszám
GSM-SS21
Webáruház készítés