Kérdése van? Hívjon minket! +36 52 411 365

eneloop BK-4MCCE/8BE AAA 750mAh Ni-MH akkumulátor
eneloop BK-4MCCE/8BE AAA 750mAh Ni-MH akkumulátor
Bruttó ár: 5 790 Ft (nettó: 4 559 Ft)

eneloop BK-4MCCE/8BE AAA 750mAh Ni-MH akkumulátor

eneloop BK-4MCCE/8BE AAA 750mAh Ni-MH akkumulátor
Érdelődjön!
Bruttó ár: 5 790 Ft (nettó: 4 559 Ft)
Egységár: Bruttó ár: 724 Ft/db (nettó: 570 Ft/db)
Részletek

• Azonnal használható, előre feltöltött NiMH akkumulátor



• Mérete: AAA/micro; kapacitása: 750 mAh



• 2100 alkalommal újratölthető



• Más, jó minőségű akkumulátorokkal összehasonlítva, 10 év eltelte után is, ha nem használták, energiája 70%-át megtartja, és nem igényel időszakos újra töltést. A készülékek mindig használhatók lesznek, függetlenül attól, hogy az eneloop mikor lett feltöltve.



 



Mi az eneloop? 



Az eneloop egy hosszú élettartamú, előre feltöltött, újratölthető és újrahasznosítható, energia- és pénzkímélő akkumulátor, amelyet akár 2 100-szor is le lehet meríteni és újra lehet tölteni. 



Használatra kész, alacsony önkisüléssel



Az előtöltött eneloop akkumulátorok megvásárlás után azonnal használhatók. Nincs szükség a feltöltésükre az első használatuk előtt. Míg más, nem használatra kész újratölthető akkumulátorok a tárolás során elveszítik töltöttségüket, a PANASONIC eneloop technológiája lehetővé teszi, hogy ezek az akkumulátorok 10 évig megőrizzék töltöttségük 70%-át.



Nagy teljesítményű akkumulátor



Az eneloop egyik fő jellemzője a magasabb feszültségszint. Sok eszköz kikapcsol, vagy alacsony töltöttséget jelez, ha a feszültség 1,1 V alá esik. A hagyományos Ni-MH akkumulátorok folyamatosan veszítenek feszültségükből, és hamar a kritikus szint alá esnek. Az eneloop feszültsége ezzel szemben tartósan 1,1 V felett marad, és csak közvetlenül az akkumulátor lemerülése előtt csökken az 1,1 V-os küszöb alá. Ez az egyik oka annak, amiért az enelooppal több fénykép készíthető.



Alacsony hőmérsékleten is használható



Az eneloop 0°C-os hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújt, de akár -20°C-on is használható, és önkisülésének mértéke kifejezetten alacsony hőmérsékleten (-20°C-on) sem nő meg. Az üzemidő valamelyest rövidebb lesz ahhoz képest, mintha szobahőmérsékleten használná az akkumulátort.



Gazdasági előnyök



Bár az újratölthető akkumulátorok kezdeti költsége magas, az eneloop ára néhány újratöltési ciklus után megtérül, a hosszú távú megtakarítás pedig jelentős mértékű. Az eneloop akkumulátorok akár 2 100-szor is újratölthetők.



Környezetbarát



Becslések szerint a múlt év során több mint 40 milliárd szárazelemet dobtak ki világszerte. Az eneloop újratölthető akkumulátorok megújuló energiaforrást képviselnek, és akár 2 100-szor is újra lehet őket tölteni! Az eneloop újratölthető akkumulátorok használata segít csökkenteni a keletkező hulladék mennyiségét, így hozzájárul a környezet védelméhez.


Adatok
Cikkszám
BK4MCCE-8BE
Tömeg
104 g/db