Kérdése van? Hívjon minket munkaidőben! +36 30 9430 650

Kivitelezés

1. TERVEZÉS:


A biztonságtechnikai berendezések és rendszerek telepítésénél nem csak a felhasznált eszközök paraméterei vannak komoly szabályokhoz kötve, de az elhelyezésük is,, főként a tűzjelző rendszerek esetében, így ezen rendszerek megtervezését csak hivatalos engedéllyel rendelkező, minősített szakemberek végezhetik. A Vagyonvill Debrecen Kft. tervezőmérnök munkatársai évtizedek óta tagjai a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának és természetesen a Mérnök Kamarának, így tapasztalatukkal és kapcsolati rendszerükkel hatékonyan, rugalmasan tudnak segíteni a megbízóinknak a lehető leghatékonyabb, szabványoknak és szabályozásoknak megfelelően kialakított biztonságtechnikai rendszerek megtervezésében.


2. TELEPÍTÉS:


Cégünk a közel 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik biztonságtechnikai eszközök és rendszerek telepítésében, ez idő alatt számos magánszemély és vállalkozások, vállalatok megbízásait teljesítettük, melyek között olyan nagy projektek is megvalósultak mint a Debreceni Nagyerdei Stadion, Forest Offices vagy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság budapesti székháza.

3. KARBANTARTÁS:


A tervezést és kivitelezést követően a Vagyonvill Debrecen Kft. biztonságtechnikai rendszerek teljes körű karbantartását is vállalja, melyet külön erre a területre szakosodott csapatunk végez. A minőségi, pontos munkavégzés mellett javítás vagy csere esetén is gyorsan tudunk intézkedni, hiszen saját árukészletünkből biztosítjuk az adott termékeket. Igény szerint negyedéves, féléves vagy éves rendszerességgel biztosítjuk a karbantartási szolgáltatásunk, melyet 0-24 rendelkezésre álló monitoring szolgálat egészít ki, hogy semmilyen meghibásodás ne maradjon észrevétlenül.





REFERENCIÁINK

Nézze meg legutóbbi munkáinkat!